Als starter ben je druk bezig met allerlei zaken om je onderneming op gang te zetten.

Bij het opzetten van een onderneming komt er veel bij kijken; zo ben je misschien midden in het proces van het schrijven van jouw ondernemingsplan of druk bezig met het aanpassen van jouw huisstijl. Wij begrijpen dat de administratie tijdig bijhouden op dat moment niet de leukste taak is op je To-Do list, maar het voorkomt wel een hoop stress.

Als starter een boekhouder nodig?

Ons Smart Finance & Tax team helpt jou als starter inzicht te krijgen in jouw financiën. Al is je onderneming groot of klein, de boekhouding is en blijft onmisbaar. Je zult te maken hebben met fiscale plichten en andere zaken die van je verwacht worden als ondernemer. Als starter zou de administratie bijwerken je niet altijd even goed uitkomen, waardoor je het overzicht in jouw financiën mist. Voor de ondernemers die in jouw schoenen staan hebben wij een starterspakket samengesteld. Dit pakket zal je niet alleen helpen bij de boekhouding als startende, maar ook helpen bij andere zaken waar je misschien tegenaan loopt zoals je ondernemingsplan of de branding. Of simpelweg het helpen tijd besparen!

‘The Smart guy’

Wij bieden voor starters onbeperkt hulp per WhatsApp, waarin je onze ‘Smart Guy’ kan inzetten voor vragen die je te binnen schieten. Mocht je er nog niet over uit zijn of je een boekhouder voor jouw startende onderneming (nog) nodig hebt, dan kan je nog altijd gratis kennis opdoen via het Handboek Ondernemen.

Boekhouden voor starters