Belastingaangifte Den Haag

Belastingaangifte

Den Haag

Belastingaangifte invullen? Als ondernemer ontkom je niet aan belastingen. Geen reden tot paniek. Smart Finance & Tax begeleidt jouw onderneming in de wereld van de belastingen.

Belastingaangifte invullen? Als ondernemer ontkom je niet aan belastingen. Geen reden tot paniek. Smart Finance & Tax begeleidt jouw onderneming in de wereld van de belastingen.

Een boete is een belasting voor een fout; een belasting is een boete voor succes.

Deskundig fiscaal advies @ Smart Finance & Tax

Boekhouder Den Haag Smart Finance & Tax administratiekantoor

Bij ons kunt u terecht voor

  • Inkomstenbelasting (IB)

  • Omzetbelasting (BTW)

  • Loonbelasting (LB)

  • Vennootschapsbelasting (VPB)

  • Intracommunautaire prestaties (ICP)

Inkomstenbelasting (IB)

Inkomstenbelasting is een directe belasting die geheven wordt over het inkomen van particuliere belastingplichtigen. Als ZZP’er, eenmanszaak of VOF heb je altijd te maken met inkomstenbelasting. De inkomstenbelasting is onderverdeeld in drie boxen. Elke box ziet toe op een deel van je  inkomen. De belastingtarieven verschillen per box. Tijdens de jaarlijkse belastingaangifte wordt de belasting berekend en geheven.

Smart Finance & Tax houdt jouw administratie bij zodat je ieder moment inzicht heb in de mogelijk te betalen inkomstenbelasting. Hierdoor voorkom je verrassingen einde van het jaar.

Omzetbelasting (BTW)

Een overgroot deel van de ondernemingen is BTW-plichtig. Dit houdt in dat je ieder kwartaal je BTW aangifte, oftewel omzetbelasting, moet indienen. De wereld van omzetbelasting kan heel verwarrend zijn door de verschillende tarieven, vrijstellingen en aftrekposten. Smart Finance & Tax ontzorgt jou als het gaat om het indienen van de omzetbelasting. Wij doen standaard per kwartaal de omzetbelasting voor jou indienen. Voordat de omzetbelasting wordt ingediend, ontvang je een overzicht. Na jouw goedkeuring wordt de aangifte omzetbelasting ingediend.

Loonbelasting (LB)

Ondernemers met personeel in dienst hebben te maken met loonbelasting (LB). Afhankelijk van de loon die je uitkeert aan jouw medewerkers, dien je een deel loonbelasting te betalen. Smart Finance & Tax is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Daarom kunnen wij voor een juiste berekening zorgen. Geen zorgen! Het enige wat jij hoeft te doen, is ons voorzien van de salarisstroken. De rest regelen wij!

Vennootschapsbelasting (VPB)

Ondernemers die een Besloten Vennootschap (BV) hebben dienen vennootschapsbelasting te betalen. Dit is een belasting wat je over je winst moet betalen. Nadat we de jaarrekening hebben samengesteld, hebben wij zicht op de gemaakte winst. Op basis hiervan kunnen wij een aangifte VPB opstellen. Met onze fiscale specialisten in huis, kunnen wij altijd de juiste VPB aangifte voor jou opstellen.

Intracommunautaire prestaties (ICP)

Indien je als ondernemer in het buitenland actief hebt, heb je te maken met intracommunautaire prestaties (ICP). Voor ICP dien je een zogeheten ICP aangifte in te dienen. Deze aangifte is belasting over de diensten en goederen die jij vanuit Nederland levert naar een ander EU lidstaat. Het niet of onjuist indienen van een ICP aangifte kan leiden tot een boete. Neem vrijblijvend contact op als je meer wilt weten over ICP aangiften.

Hulp bij belastingaangifte?

Geen zin in gezeik met De Belastingdienst? Laat je deskundig adviseren door Smart Finance & Tax!

Neem Vandaag Nog Contact Met Ons Op

Klaar om uw financiën in goede banen te leiden? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe Smart Finance&Tax u kan helpen bij al uw boekhoudkundige behoeften. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bedrijf te helpen groeien.