Een boekhouder of accountants prijs kan door een aantal dingen bepaald worden. Bijvoorbeeld, de omvang van de administratie en/of het aantal jaar werkervaring van de boekhouder zelf. Echter is de gemiddelde prijs voor een boekhouder €65,- per uur.

Hieronder bespreken we de pakketten die wij, Smart Finance & Taxs aanbieden als boekhoudkantoor.

Boekhoud pakket starters

Voor starters hebben wij een pakket samengesteld met de volgende diensten. Dit pakket is ook geschikt voor ZZP’ers. Tot 300 mutaties per jaar. Een mutatie is een nieuwe boeking in een van de dagboeken of in het grootboek. Natuurlijk houden wij ook jeboekhouding bij en ook de jaarrekening! Daarnaast helpen wij ook met het bijhouden en invoeren van de omzetbelasting (BTW) en inkomstenbelasting (IB). Ook bieden wij onbeperkt hulp per Whatsapp, mochten er nog vervolgvragen zijn. Daarbovenopgeven wij met dit pakket ook korting bij hulp met branding (logo) en uw website.

Eenmanszaak boekhoudpakket

Hoe duur is een Boekhouder

Voor een eenmanszaak bieden wij een soortgelijk boekhoudingspakket aan als voor starters echter met een paar kleine aanpassingen. In plaats van tot 300 mutaties per jaar, krijgt een eenmanszaak tot 500 mutaties per jaar. Natuurlijk beheren en onderhouden wij ook je boekhouding en jaarrekening bij. Ook kunnen wij je helpen met het invoeren en bijhouden van de omzetbelasting (BTW) en inkomstenbelasting (IB). Daarbovenop krijg je onbeperkt hulp per WhatsApp mocht dit gewild zijn en ook krijg je korting bij branding (logo) en website.

Boekhoud pakket BV/VOF

Voor een BV of VOF bieden wij de volgende dingen aan. Tot 700 mutaties per jaar, het bijhouden en onderhouden van de boekhouding, jaarrekening, omzetbelasting (BTW), Inkomstenbelasting (IB) en vennootschapsbelasting (VPB). Ook bieden wij hulp aan met ICP-aangifte. Wij kunnen helpen met het deponeren voor de KvK. Natuurlijk is er ook onbeperkt hulp beschikbaar per Whatsapp mocht het nodig zijn of voor verdere vragen, en natuurlijk krijg je ook met dit boekhoudpakket korting bij branding (logo) en website.

Alles-in-1 boekhoud pakket

Mocht je alles in 1 willen is dat natuurlijk ook mogelijk bij ons boekhoudkantoor! Dit pakket is wel echter alleen op aanvraag dus mocht je interesse hebben aarzel niet om contact met ons op te nemen!